Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du inte åpner paketet dine

Jag hörde inte vad du sa först
det kanske blir det sista du inte hör

Det är inte nödvändigtvis som så
kontrasterande nät täckande avtäckande

flera punkter höjning ändring annat ackord ändå göra det
gör så

sanden som silar sig själv i vattnet
exfoliera

baktakt, öppna fönster
ser ut
berg hav

det lilla prasslet
man vet vad som väntar
dunderskålen

blixt o dunder




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 313 gånger
Publicerad 2013-08-12 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos