Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ella es

Ja bär världen över mångt och mycket båd
söker söver knacka sakta

Som en snirklande kringelikrok spiral
överlappande frekvenser synestetiska essenser
många många dagar - klart det går

lite pratglad, vi börjar med två snabba

att den bästa musiken är inne
(det är bättre) vart är ditt glas?

Jo, jag kommer ut och sätter mig.
Hon är så mycket.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-12 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos