Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖALDNF IUHAASNLABNU

Det stod

ÖALDNF IUHAASNLABNU

på skylten

och jag visste inte vart jag var

Vilket hus, vilken gata, vilken stad, vilket land??

Försökte väcka mig själv

om det nu skulle vara så att jag sov.

Såg mig omkring.

Omkring mig igen.

Oregelbundna hus

i rader av grus och träd.

Mammor i dörrarna.

Och maten grön, orange och röd

i röken.

Upphällt.

Alla såg mig.

Ingen tittade.






Fri vers av vissla
Läst 493 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-16 16:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
finns känsla
i denna
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla