Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moln


Den undre sidan av molnen
är alltid mörkare
än den övre delen
särskilt den här tiden på dygnet
då jag befinner mig på hemresa, solen
står så till att strålarna
skapar en sida, upplyst
och en sida
i skugga
men molnet
är bara och förblir
ett moln
rakt igenom
För månen, för stunden osynlig
gäller samma regler
den har alltid en upplyst sida
och en sida, den frånvända
i skugga
men måne är den, rakt igenom
likafullt
Två sidor, men samma sak
Måne rakt igenom
Som molnen
Två sidor, men samma innehåll
Och ibland, kan jag tänka
som jag själv




Fri vers (Fri form) av dreamoflife
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-12 19:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA så är det man har två sidor och tusen känslor inom sig...
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

dreamoflife