Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
räven raskar över liken


Lurifax

Ödmjukheten

den underlägsnes

listiga svärd







Så får vi lov
så får vi lov

å sjunga falskhetens visa




Övriga genrer (Aforism) av Edgar Allan Ågren
Läst 382 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-12 20:09



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Alltid kul med travesti...
Här anar man svek.
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren