Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett nöjesfält ifrån Rumänien

Jag är ett nöjesfält ifrån Rumänien
upplyst reparerad och i stilla sönderfall
Lampor lyser tänds och släcks
medan hjulet snurrar

Sinnet simmar som en fisk genom
aftonhimlens brutna perspektiv
Disparata skalor som försonas
i en karusellhästs dekorativa öga

Det mjuka mörkret väller in
sommargräset gömmer rostig plåt
Under skymningskantens tysta blixtar
letar mätta smådjur upp sin sömn




Bunden vers av svernbygrabben VIP
Läst 425 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-13 07:26



Bookmark and Share


    nånja
spännande
2014-09-16

    ej medlem längre
Mycket bra!
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP