Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Krigets rötter

 

Detta krigets eviga rötter blev odlat för jätte längesen
Mer än femtonhundra år tillbaka

Människans grymhet, elakhet är skapat ur denna ondskan
Ondo som ej kan kriga för sig själv

Denna eviga krigar på jorden är ej någon människans fel
Utan är den ondas(…) fel




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 441 gånger
Publicerad 2013-08-14 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP