Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var det ursækta mig

Dörren stängdes andra helöppna
fladdrande tyg fläkt slutar snurra

En pinne i munnen fyra svanar som badar
varken eller långvarigt bet kylan
tinade omedelbart liv i luckan

Det var ju det där klippa jobbet
skaffa frilla haffa sensimilla

på fönsterbräcket
stora stenyta
fönsterfötter badande
i rök och solljus

Nyfiken, so hot. It is.
At least you didn't drop your food.
Pwooh. Keep the key.
Root system systematically sporadic rooting
unrooting

clear [your] head




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 334 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-14 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos