Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fader vår

Min fars tunga steg klampar genom orden
på min tunga, och lämnar fotavtryck i sanden.
Jag är skyldig honom mina timmar här på jorden,
men är han skyldig mig något? Jag fann den

ju så här, kaotisk och våldsam, utan spår
och mening, utan tecken och utan mål.
Den var redan formad som den nu står,
när jag kom till världen med ett vrål.




Bunden vers (Rim) av Hampus Byström
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 21:01



Bookmark and Share


  flygia
mycket bra sammanhållen dikt
2013-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström