Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre bro

Längs med broar av inre sorg

 

saknas stunden vilande

 

rotlös

 

En vandrande undran vid pilträdets stam

 

skärvor som skaver 

 

glaskross

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-15




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-15 08:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs starkt!
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall