Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomsdröm

 

 

Hand mot hand möts vi 

i stunden

Fötter mot fötter kråmar

längs mjuk hud

 

Hjärtat från vildmarken finns alltid

för dig

Min tanke längs stråk av ömhet

unnas dig

 

Jag älskat dig sen ungdomsdröm

vulkanens trohet

Flammar alltid underjords 

het nattvindsdån

 

Tar hela världen med dig 

vid min sida

Språnget av lärdom fördjupas

borta är oron

 

Mjuk tillit är min gåva

blåslipad safir

Brer våra vingar med tiden

framåt skriden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-15

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-15 10:06



Bookmark and Share


  Mike
Underbart vackert skrivet! Vilka formuleringar. Sjukt bra.
2013-08-15

  Miss M
så fin! vilken poesi! livslång kärlek...
2013-08-15

  Lars Hedlin
helt underbart skaldat! APPLÅD!
2013-08-15

    ej medlem längre

" vulkansens trohet "
underbar metafor
i denna vackra dröm
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall