Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De brutna


ödeshögar och vi nära

så nära att jaget faller över
jaget

Ödets trådar söker
viken ramlar reser sig luktar


och har börjat tala med dig
om det gamla Är i lukter
hånglar där i bilen kysser önskan
hur den krockar är där och du ser
mig ömhet ömheten den ser mig

ser mig krypa ned under mitt täcke
mamma hos mig mina tårar
hur han väntat Väntade och hoppats



Dina brutna ord stockat sig vi
älskar älskar rädslan hur den
viker sig för tilliten


den blomstrar.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-15 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP