Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oftast

Det är inte alltid
poesi skrivs
lyssnar omkring
runt mycket

så fort
jag försvinner
färdas som ström
oavsett form

målningar rinner
som utanför
tavlan följer med

foten målas
(medan) tankar målar

täckande skölj




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-15 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos