Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör ont

Det gör ont att
avsluta det som inte känns färdigt

lite som att
stänga igen boken
titta på dess omslag

och tänka att det var en fin berättelse
men fortfarande vilja ha mer




Fri vers av andanidublin
Läst 539 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-08-15 20:43



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin beskrivning!
2013-08-15

  Nikolai Jungsin VIP
Som att lägga ifrån sig glassen i frysdisken efter att ha känt kylan och lockats av dess svalka.. inte kunna köpa men ändå sukta..

2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

andanidublin