Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meditation

Stilla din hunger
med tomma tankar

Släpp taget om
din förväntan

Allting händer
nu
Precis där du
står
När
tiden är mogen

Möt ditt andetag
I varje steg

och njut av resan







Fri vers (Fri form) av soalf
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-21 22:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så...tack.
2013-08-21

    ej medlem längre
Jag känner att jag måste komma tillbaka till det du beskriver...
det är härligt!
Tack!!!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

soalf
soalf