Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar från tunnelbanan

jag gömmer mig
för mig själv
döljer det ingen får se
ett gapande sår jag gömmer bättre än mig själv
med otaktisk taktik
missar jag mitten
snart regnar hösten in
jag skärper min hörsel
och ber dig leta
jag är svår att hitta
jag är över allt




Fri vers av jonas a
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-16 00:42



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
Tycker mycket om. Känner igen mig i känslan. Älskar slutet.
2016-05-12

  bumerang
Underbar, precis som det kan kännas.
Fint beskrivet här
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a