Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked del 2

Det var tidernas enda flöde
en enda hjärna som jag följde

i en stack av myror en kung

hon lät släpet släpa i backen
snurra några varv

i intryckssyfte sådan var hon

min skatt. Sådan var hon
charm. Från blick till tårna

prima pur charm. Han vem var
han han som kan


en fråga otillbörligt svävande
likt han som fångat hennes
charm




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-16 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP