Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsked del B



Det är borttappat det som inte
tidigare tappats. Det var strålen
den beskrivna pennan

begäret utsläckt och hon tänker
vila men det känns när något
lämnats som en vind som inte
drar

det är döden tänker livet det
som levts som aldrig förr


Så hon väntar här men anar
det blir aldrig mer likt då


då när tanken strilar orden
brusar kroppsligt

blir till ord




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-16 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP