Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soy contente

som om bitar fortfarande finns
det är mer än bara
skuggan som följer
lämnar kvar i skogen
längs vägarna

hemligt hemsökandes
don't you hear it don't your hear the birds

snöiga minnen soliga dagar och blandade löv i trädgården
grannen älskar
mina häckar
röken
skrämmer inneboende
working every life

somnade kanske
in där på
sätet bredvid
de norska fjälltopparna
tornade och tinnade
sträcker sig
mer när

tuggar blandat
tunga och lätta anslag


walking through the park
every day

ibland
somnar lixom handen
väcker kroppen
stickande känsla
ur slummer slits sen utdragna baby baby baby
I'm gonna leave you

vaknar i omgångar
ser ut som minnesbilder
typiska känslan

such an elegant electronic device no vice that slices through
rather along long time ago I can still remember
how smile makes smile

tunnels transporting faraway stuff
stars and blackness through
a barrel




Fri vers (Modernistisk dikt) av Phantasos
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-16 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos