Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag skulle bege mig

Om jag skulle bege mig härifrån—
med endast vindens blåst runt min hjässa—
skulle jag då sakna folk som dessa?
Låt oss gå tillsammans.

Jag blir inte borta länge, min vän.
Jag skall inte lämna några spår,
utan försvinna i tankar där jag går.
Låt oss gå tillsammans.




Bunden vers (Rim) av Hampus Byström
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-16 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hampus Byström
Hampus Byström