Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett snedsteg och man hamnar i helvetet

Men till himmelen
är en evig vandring




Fri vers (Fri form) av Edgar Allan Ågren
Läst 655 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-08-16 20:40



Bookmark and Share


  Femme
Så enkla ord - ett liv!
Bravo

2013-09-21

  Tess74
Den här var fan grymt bra! Några korta rader säger så mycket
2013-08-21

  Ergo Summa
Lysande skrivit om mörkret!
2013-08-21

    ej medlem längre
Wow. Den träffade precis mitt i.
2013-08-21

  peter markurth
vet
2013-08-21

    ej medlem längre
Mmm :(
2013-08-20

    Minbari
Så påstår någon att det skulle vara rättvist. Inte undra på att jag tappade tron på Gud. :)
2013-08-20

    ej medlem längre
Bra skaldat.
2013-08-19

    ej medlem längre
kort men beskrivande...bra!
2013-08-18

  Schizooliza
Förvisso, men unisot ljuder allas röster från himlen att det krävts åtskilliga felsteg för att komma dit. Du har din riktning o är iaf på väg. Varmt välkommen!:):) haha.
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren