Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord som börjar på R


Jag hörde dina tankar om vattnet som flydde stränderna och
jag släppte dig inte med blicken
Du lade, så där lagom egalt, alla äggen i en och samma korg
och målade något av dem i gredelint
Det tecknade sig en horisont mellan dina handflator
Du talade om övergreppen och om protesterna
och i en annan värld ekade vågornas rullning i takt med
att räta vinklar sträcktes ut

.




Fri vers av leopardia
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

leopardia
leopardia