Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt återgår till det normala, igen.


Homecoming weekend!

Au revoir
Andio
Hasta luego
Good bye
Güle güle
Adjö

för nu är sommar
och semestertider
över

för denna gång.

Bästa minnet:

När jag stekte bacon
på balkongräcket

i Marmaris.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-17 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP