Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Go Flamingo! (800 m Häck)






Flinka Flamingo



upp på ett pling, GO!



alls inga vingar



flyger? nej springer!



planmässigt svingar



halsen som slingrar



guld kring sitt finger



bling-blinget kränger



Startbanan svänger



i avlång ring : 0



vinkar på Ringo



Starr blinkar lugnt, jo



klockan får bingo



sinkas av Zingo



smalbenen vinglar



rev ingenting, no



flaxar och dinglar



kurvorna hänger



med häckens drottning



running for king, who?



Flaming Flamingo!

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-17 17:59



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Din kommentar ger mig mer fartvind än fyra applåder :-)
2013-08-17

  flygia
flamboyant medryckande
vilken fartvind
jag vill också springa
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP