Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sista skymt

Vi la märke till smärtan

knivskarp och påträngande

när hon höll lågan under ditt huvud

förvreds ditt ansikte

blev först mörkare

sen ljust

och värmen spred sig

tog sig bort till mig

jag log mot kameran

när fotografiet av vår första kyss

fattade eld

en sista skymt fick jag

inte av dig...

men jag skymtade tändaren

som hon stoppade tillbaks i sin jeansficka




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-17 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP