Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skördetid-haiku




Odlade ärter
färdiga på balkongen
smakar barndomstid




Bunden vers (Haiku) av Ritva
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-18 08:07



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Kul att de finns på balkongen.
Associationen till barndomen bra.
2013-08-19

  Michaela Dutius
Text som berör och ger minnen
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Ritva
Ritva