Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är väl som det varit






Allt
är
som
det
varit




ändå

har något förändrats

som om horisonten kom närmare

med dina fotsteg

som om rönnbären

lyste grannare

av din röst

allt
är
som det
varit



och ändå

för alltid förändrat


av värmen



i din närhet








Fri vers av Michaela Dutius
Läst 444 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-18 09:18



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker kärleksdikt
2013-08-25

  Linda CH VIP
Mycket vacker kärleksdikt
2013-08-22

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvliga ord...helt underbart...
2013-08-19

  Vilsen Annette-hittar vägen
Verkligen, verkligen vackert <3
2013-08-19

  Christine Sabel
Vilken underbar kärleksförklaring. Jag kom också att fundera över vilken betydelse vi människor har för varann!
2013-08-19

  Lars Hedlin
En fin dikt som, berör!
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius