Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inväntande tålamod


I Kalix brändes kropparna

har sett det ske.

Där ute

bryter inte våg av annan när
vi ser havet

är du annan.
till en punkt att vara
i. Dra isär lyssna. Som att äga sig
själv tro ljus återvänder

behöva tro att ord fäster
jag är jag

Vad kärleken kan se kan
ana

vet att rollen masken
ännu sitter




Stunder var den av.
rester täckte millimetrar
det var dig ville känna
komma nära



Övre Kalix ligger bakom framför
oss beslut inte vågat ta

kroppen viskar om en början
lever väsnas trycker


som aldrig lagt mitt
öra börjat lyssna blev snäckan

flydde du idag din milda
trötta blick

blev jag.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-18 13:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vågorna återkommer i bilden både som motiv och som rytm. roller, masker. är det något innanför?
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP