Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STIGAR



i barndomslandet
är stenar stora som berg
backar når bortom –
tallar en stege till himlen

barfota i strandkanten
doft av tjära och tång

kalla fötter minns stigen
med solvarma tallbarr




Fri vers (Fri form) av Gerd Vading
Läst 606 gånger och applåderad av 19 personer
Utvald text
Publicerad 2013-08-18 19:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..vspänd text
2015-05-25

    ej medlem längre

Fin och a
2015-05-25

    ej medlem längre
skön stämning i dikten. enkelhetens ljus som omfamnar vacker dåtid. bra.
2015-05-23

  Söderman
Förnimmelser av min barndom kommer åter genom din text, vilket jag tackar för.
2013-10-22

  Lärling
Så vackert du målar med orden. Ser allt framför mig.
2013-09-24

    ej medlem längre
"i barndomslandet
är stenar stora som berg"
Så sant. Minns en 'hög' skidbacke ...

"kalla fötter minns stigen
med solvarma tallbarr"
Snyggt.
2013-09-09

    ej medlem längre
Barndomens stigar finns för alltid inom oss.
Detta var en underbar text.

2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Gerd Vading
Gerd Vading