Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

orden som kommer ur min mun
sårar dig

hjärnan vet vad som kommer
hinner inte stoppa

vet inte om jag vill stoppa
inte just i skeendet

blir
så arg
så frustrerad
så trött

efteråt ser jag ett sorgset uttryck i dina ögon
ett piskrapp inuti av skam och ånger




Fri vers av Fräkniga svanen
Läst 277 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-18 20:25



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Åh så man ångrar sig... eftertankens kranka blekhet drabbar oss alla precis som du beskriver.
2023-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Fräkniga svanen
Fräkniga svanen