Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lider för mina känslor vad det lider

 

och du behöver inte säga någonting
jag vet det redan
är det inte enkelt så säg
eller du skulle inte säga någonting
ibland är det inte så lätt att veta
men för det mesta vet jag redan innan
så du behöver inte säga någonting
fast många gånger vill jag helst inte veta
absolut inte innan
det är inte alltid bra vara vetande
önskar jag kunde stänga av jag med
när bilderna kommer i huvudet
eller huvudet i orden
eller orden i hjärtat
eller hjärtat i...
du behöver inte berätta
för jag vet redan
men det är för tidigt, för svårt för mig
att redan nu uttrycka min glädje
om jag ens kommer känna den känslan senare
vill inte säga det för då menar jag det inte
inte än iallafall
det är klart jag också håller dig kär
bara det att gränserna är så suddiga nu
jag känner mig plötsligt väldigt ensam

om jag viskar kanske det går

jag är glad för...

nej, jag klarar det inte
men döm mig inte för det snälla
för du vet att jag vet 
så du behöver inte berätta det för mig




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-18 22:36



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Tydlig förvirring. Turbulensen i ett rakt ekg, där hjärtat slår ut en massa som huvudet inte ännu är redo för. Bra.
2013-08-19

  cilax VIP
me likes
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP