Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under nattens timmar

I två olika städer
Ligger vi i en säng
Vakna
För att sömnen aldrig anländer

Vi väntar utan resultat
På att någonting ska förändras
När timmarna går
Så att morgonen kommer allt närmare

Gryningen med solens trötta ljus
Som smyger sig in genom våra fönster
Allt vi ber om är att få sova
Vila ut

I stället ger sig tröttheten aldrig
Den finns där hela tiden
Dag som natt
Bryter ner oss totalt

I ett desperat försök blundar jag
Sluter ögonen
För att låtsas att vi inte är delade
Utan i samma säng

Två liv som hör så bra ihop
Är sammanbundna även om milen skiljer
Oskiljaktiga överallt
Utan sömn

Ack så hopplöst
Kan inget hjälpa när den bara passerar
Ett par tårar som ingen ser
En dikt bara för oss

Låt oss släppa allt
Så att vi kan sova
Innan natten är över
För att introducera en ny dag

Med en ny natt
En ny sömnlöshet
Som bara går runt
Helt utan förändring




Fri vers (Fri form) av Gina.P
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-19 02:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sorgligt vackert. Jag kan relatera. Tack för att du delade med dig av dina ord!

2013-08-19

    ej medlem längre
En smärtsam del av kärlekens alla vägar här i livet...väl skrivet och känns verkligen igen!
2013-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Gina.P