Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygande

jag borde sett de första tecknen

men jag valde att titta bort

inte låtsas om att jag anade

försökte intala mig

att det inte var något


under tiden,

kammoflerad av sensommarluften

sipprade hösten

genom mitt öppna sovrumsfönster

växte sig stark

stark nog att väcka mig

medan jag fortfarande sov

i tron att det var sommar




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-19 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP