Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omsusat berg

Magiskt berg omsusad av ett hav

fyllt med lilafärgad ljung

Sätt dig 

här

bredvid

 

Solen tog ännu en natt

mörker öppnas ur gyllengul skepnad

Stå där

starkt

förankrad

 

Ögon ser längs stoft av stjärnor

linjer gröna formar ängens vrå

Gå däråt

sanden

mjuknar

 

Omsusat berg virvlar i sången...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wollemia 2013-08-23




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-23 23:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så vackert ;)
2013-08-25

    ej medlem längre
Du målar ljuvliga bilder med dina ord.
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall