Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför staden.

Här intill skogens omslutande famn,
Här intill vågornas skvalpande ljud,
Här vågar jag drömma en stund
om att framtiden kan bli så här.
Här vågar jag drömma en stund,
Om att jag kan få leva så här.
I alla fall en tid.
Att få leva som i en annan värld,
Där livet fortfarande
Är värdefullt.




Fri vers (Fri form) av ettporlandevatten
Läst 595 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-19 18:06



Bookmark and Share


  sigurd
V A C K E R T, Jessica. Kram
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

ettporlandevatten
ettporlandevatten