Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörd.


Sträcker handen upp mot dig

fångar ditt väsen

andas in

livet

bär dig med mig

vi rör vid det innersta

i oss

du berör mig

alltid


© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 321 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-20 19:28



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket fin o berörande dikt!

Applåd!
2013-08-22

    ej medlem längre
Skimrande vackra ord.
2013-08-20

  soligajag_1 VIP
Så rörande och hjärtat stannar ....till..
2013-08-20

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket fint...
2013-08-20

  Angela Bohlin VIP
Otroligt fin... att alltid bära denna någon med sig...
2013-08-20

  tjejen98
Underbart rörande :')

2013-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.