Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berget invid övre medelklassen


Himlen skakade igår


jaget varm handduk

ord blev kindens färg


den blev så röd. I framtid talade
kärleken ett språk drömmen
övergett. Blygseln gömde svaren
inombords. De låstes in.


I fönstret där vi låg färgade
himlen uppväxtårens arbetare
till en märklig nostalgi av
ord i huvudet


vad du gjort gör förblir likt
regnets smattrande mot rutan

de är kommer lugnar




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-21 11:19



Bookmark and Share


  PPQ
så fint
2013-08-21

    ej medlem längre
gillas!
mycket
2013-08-21

  Marianne Räf
Fin å bra Poesi!
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP