Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag åkt någonstans dit du inte kan följa med.

Om jag ber snällt
och sväljer tårarna
när vi talar över telefon.

Kan du då förstå
att jag ber dig att få stanna kvar

utan att vara där.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-29 14:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smart solution!
2013-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter