Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

död




jag vet
att döden kommer

ändå är det
ett hårt slag

när man inser
den kommer









var så säker
fan också




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-21 22:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Döden är vad du gör den till.
2013-08-22

    Dan Myrbeck
Läs min text
"Döden"
!
2013-08-21

  lodjuret/seglare VIP
Varje dag finns den närvarande och helt okej att skriva om
2013-08-21

  peter markurth
sann
2013-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel