Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart

Det svartnar. Horisonten, äggskals
känslan, bomullen i fickan hur
iakttog dig fyllde, värmde. Iakttog
bomullen som växte likt en himmel
med moln som fylldes på,

dagar förflöt minnet av den människa
jag varit. Få öppna dörren, stiga på,
stiga in ta av sig blöta skorna,
bomullssvärmar, känna deras
händer trä av sockor tända brasan


du har sårat. Inget annat dessa knivar
efter luftfärd var jag allting sedan
inget ord som sprider sig
av giftet, utan, inget inget annat
kvar än


händer de som inte längre når inåt.
De som stannar lämnar höljet opåverkat.


För att älskade och du klev över

sade passerade

hur ska är orden nu. Kan jag vågar


orden ringlar sig på tungan kammaren
är sotig värker.


Det blöder




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-22 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP