Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De klaraste tonernas oberoende



Mullbärssaft - Norrlands guld
akademiker- arbetare

1. Han lyssnar ändrar passet
2. Han hade ingen barndom
3. Hur kan existentialismen
ge dig vingar? Sociologin sitter
med ett vinglas och vickar förstrött
med foten. Inväntar dig. Kvinnan
lägger ord värme inväntar hur
existensen kväver sociologen, tar
fasta klämmer till ansiktets ton
från rött över till blått

4. Medberoende kvinnor hukar
älskar sönder. Blir rädslan.

Över fältet ser jag henne nu. Hon
är flickan i Lindgrens bok hon med
Paraplyet ben över taken köper ut
kroppar sålda efter döden är
En Madicken i det där mörka lilla
köket ser på Abbe med en aning om
ett annat liv,


5. Ett liv vi erfarit. Längtar till.




Fri vers (Fri form) av smultronbergen VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-22 09:29



Bookmark and Share


  Anita Westin
Jag håller med om att punktlista och de bilder du ställer upp fungerar fint här. Gillar att Madicken får vara med på ett hörn. Ska det vara sociologin? Vid första läsningen läste jag "sociologen" utan att märka felläsningen.
Starkt blir också: klämmer till ansiktets.........till blått. Bra diktat!
2013-08-22

    ej medlem längre
existensialismen..omfattar
även nötskrikan..utan vingar
kan ingen flyga..texten är tänkvärd!
2013-08-22

    ej medlem längre
punktlistan och språket/bilderna passar varandra. gillar det här. existentialismen har inga vingar att ge, sociologin ägnar sig bara åt det givna, aldrig det möjliga. dov underton.
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP