Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försoningen

 

 

 

ur ett gåtfullt självfängsel

frigör försoningens svärd

 

i ett enda hugg,

välriktat tvärs igenom

steklar och knopar

 

och vi står nakna, fria

 

2013-08-18  19:42

 

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Minkki VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-22 18:50



Bookmark and Share


  Quasimodo
Renande och frigörande i sin mening!
2013-08-24

  Bibbi VIP
Tycker om.
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP