Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära älskade

 

 

 

Du och din skugga

är spårlöst borta

jag håller din trasiga penna i min hand

skimrande bläcket är som svarta tårar

det talar till mig på sin tysta dialek

ljuset är släckt

du far tillbaka till första sida av min egen saga

där du var min prins

och jag din prinsessa

minns dina kärleksfulla ord

din poesi

din omtanke

du skrev mycket till mig

omfamnade mig med ord, pensel, teckningar

i tystnad

du lär mig mycket

och livet jag har nu

är ditt skapande.



 




Fri vers av Rise Little One
Läst 747 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-08-22 21:23



Bookmark and Share


  S~A •••
Väldigt rörande och vacker text
2017-12-15

    ej medlem längre
berörande...
2013-08-23

  Quasimodo
Sogrset och vemodigt i sitt uttryck av avsked, men vi blir alltid vår egen skapelse!
2013-08-23

  Lars Hedlin
Känsla av lite uppgivenhet blir berörd!
2013-08-23

  Angel of love
Vemodigt och vacker.
2013-08-22

  träsnidaren
Mycket vacker. Känslosamt.
Gillar bläcket, de svarta tårarna sant sagan, prinsen och prinsessan.
Fint!
2013-08-22

    Dan Myrbeck
Hoppas svarta tårar
blir kärleksfulla vårar!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One