Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet - Fantasi. 1 -0

Det finns en visst sorts hjärtrytm
Som får allt att stanna upp inombords
När andetagen blåser som vinden
Då du gungar som vore du en övergiven eka mitt ute på höga vågors hav
Under dig en annan värld som frodas
Andas samma syre som du, delar historia och öde


Som stod allt still



"Just do it" - Nike


Så vaknar hjärtat igen och huvudet snurrar hastigt till

Ta ett djupt andetag och kasta sig ut i verkligheten




Fri vers (Fri form) av lilla Du
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-22 21:22



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
nää, ja vill säga stora du,
så fint som du skriver!
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla Du
lilla Du