Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mumindalen

imorron
kommer morran




Bunden vers av Juliuz Caesar
Läst 438 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-22 23:37



Bookmark and Share


  walborg
Härligt att möta Tove Jansson här på sidan!
2013-12-26

  Åse Tropp VIP
Och Mårran blev så häpen att hon skrek och
sprang till skogs och på en sten satt skruttet och såg på
när Knytten slogs ....
2013-10-10

    ej medlem längre
lika bra att ta sig en bläcka innan
2013-09-17

  Tess74
Då blir det fest!
2013-08-23

    anzerex
den figuren kommer man ihåg som barn framför tjock tv (:
2013-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Juliuz Caesar
Juliuz Caesar