Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bakom mig

Jag sitter med laptopen i vardagsrummet
toaletten är upplyst bak om mig
men i fönstret framför mig kan jag se dess reflektioner

och ibland står det en liten flicka och tittar på mig i spegelbilden

men vad ska jag göra åt det




shes been here longer than me

och hon vill mig nog inget illa

men man vet ju aldrig..




Bunden vers av Edgar Allan Ågren
Läst 412 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-23 00:08



Bookmark and Share


  Magica VIP
obehagligt ändå...
2013-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren