Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få varva ner


Vem vrider veckans visare när tiden tvekar?

Vet du,

imorgon när dagen randas har tiden färdats ett helt månvarv sedan senast

 

Vem vrider veckans visare

när nuet tvekar?

 

Vad vore varje värdefull vinst

i att låta bli?

 

© Birgitta Wäppling, 23 augusti 2013

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-23 06:57



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
En hel dikt ryms i den titeln. Över huvud taget är tilltalet i dina dikter något alldeles speciellt.
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP