Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan då och nu

04.18 och det är ljust
släpper tankarna lösa
Tänker på Mannen och saknaden och det rör sig
innanför bröstbenet.
Med ansträngning motar jag bort den.
Hamnar bland bröd och bakrecept och trettio minuter senare
sitter jag
med receptpärm och läser
smålappar och mejerireklam blandat med utrivna tidningssidor.

När klockan är sex lutar jag mig tillbaka och
somnar om.
Men vilan vill inte riktigt ta över.
Det fattas ro och trygghet.
Jag måste ha förlagt den någonstans
mellan då och nu.

Och jag har glömt hur man hittar.




Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 439 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-23 09:22



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja .. berör..
2013-08-24

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att du hittar rätt igen...
2013-08-23

    ej medlem längre
Du kommer att finna ron o tryggheten inom dig själv. Det kommer att ta tid, men mota inte bort känslorna, lägg fokus på tankar som bygger upp inte raserar. Du kommer ut med god självkänsla o gott självförtroende efter ett tag, när du börjat lita på din egen kraft o förmåga.
Allt är möjligt
Mvh
2013-08-23

    ej medlem längre
gillar din text!
speciell och bra..
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes