Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avsked




nu är det slut
alltid vemodigt

nytt kommer
gammalt går

jag vilar i tron
att allt blir gott

har lust att fly
men stannar

vill stanna
men längtar

något så fruktansvärt
det värker i kroppen
av längtan

ska det verkligen vara så här

ibland är det si
och ibland är det så

vissa dagar är vemodiga
andra modiga




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 305 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-23 12:06



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Hej igen!
Känner igen mig i din text.
Man måste bara tro på att det blir bättre.
2014-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det gäller att "vila i tron att allt blir gott"...
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel