Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


DET VARANDE




vagt

blir osäker

är det

eller inte

kanske var det

bara hos oss

men knappt

förnimbart







Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-23 22:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i alla fall - upplevt
2013-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP